В момента управляващата коалиция е пред разпад. Единственото, което я държи,

...
В момента управляващата коалиция е пред разпад. Единственото, което я държи,
Коментари Харесай

Проф. Ивайло Дичев: Темата за Македония се оказа някакъв вид маша за манипулиране на общественото мнение


В момента ръководещата коалиция е пред разпад. Единственото, което я държи, е това, че няма какво друго да се прави. От предходната година сме в положение, когато няма потребен ход - няма различен, който да управлява държавното управление, няма по какъв начин да се прави друго, също така, което вършат.

Това сподели в изявление за БНР културологът проф. Ивайло Дичев, учител с СУ " Св. Климент Охридски ". По думите му най-лошият вид би бил отиване на предварителни избори. " Българска социалистическа партия е подготвена да напуща обединението по тематиката за предоставяне на оръжие за Украйна и така да влезем в сюжета на държавно управление на малцинството с плаващи тематични гласувания, което не е невероятно. И това е вид. Третият вид е най-радикалният - " Продължаваме промяната " и " Демократична България " да се извърнат към по-естествените си съдружници, които биха били ГЕРБ и Движение за права и свободи ", добави той и дефинира като най-вероятен разновидността с плаващи гласувания по избрани тематики. Според него изходът от обстановката с избора на шеф на Българска народна банка е да остане досегашният гуверньор Димитър Радев още известно време. 

" Слави Трифонов пакетира претендента на Има Такъв Народ Любомир Каримански с тематиката за Северна Македония. Някак се появи връзка сред тези две тематики - едната в себелюбив интерес на неговата партия, а другата - създадена от медийните настроения. Президентът Румен Радев също пакетира тематиката за Македония с някакъв газов шеф, негов консултант, който бил махнат. Преди това Вътрешна македонска революционна организация пакетира Македония с Истанбулската спогодба. Темата за Македония се оказа някакъв тип маша за манипулиране на публичното мнение, което е много тъжно ", разяснява културологът.

Проф. Ивайло Дичев акцентира, че нетърпението на гласоподавателите подкопава доверието в ръководещите. " Протестите и разпадането на два Народното събрание сътвориха голямо неспокойствие у жителите, чакат някакви вълшебен неща да се случат. Трябва водачество ", заключи проф. Дичев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР